Ky gabim që bëni me lavatricen tuaj bën që të harxhoni 2-fish energji/ Tregohuni të zgjuar, mos e përsërisni më…!!

Edhe pse ju keni një rekomandim se sa pastrues duhet të vendosni në një cikël larjeje, shumica e prodhuesve e teprojnë në mënyrë logjike, të konsumoni më shumë produkte dhe të blini më shpesh.Shumë pastrues është i dëmshëm si për buxhetin ashtu edhe për veshjen.

Por gjithashtu ndikon në mënyrë dra stike faturën tuaj të energjisë elektrike!Jo vetëm që pastruesit e tepërt në rrobat tuaja do të lënë njolla të bardha, pluhuri i tepërt gjithashtu do të bllokojë kullon tuaj, gjë që do të bëjë që makina të harxhojë dy herë më shumë rrymë.

“Para së gjithash, është e rëndësishme të theksohet se më shumë pastrues nuk do të thotë lavanderi më e pastër, edhe pse shumica e njerëzve mendojnë kështu. Njerëzit derdhin pa dashje pluhur dhe kështu dëmtojnë vetëm rrobat dhe makinën”.

“Tre elemente janë thelbësore për larjen e mirë: temperatura e ujit, centrifuga dhe një kombinim i larësit dhe zbutësit. Vetëm kur këto tre elementë të optimizohen, lavanderia do të jetë vërtet e pastër, ”shpjegon ajo.