Ky është telefoni i ri i cili mbushet plotësisht brenda 15 minutave


Iqoo 5 nga prodhuesi kinez Vivo do të prezantohet në 17 gusht. Telefonat e rinj inteligjentë do të mbushen me një teknologji të re, me të cilën pajisja mund të ngarkohet plotësisht në 5 minuta në 50 përqind dhe në 15 minuta, raporton Gizmochina.

Ky është telefoni i ri i cili mbushet plotësisht brenda 15 minutave. Prodhuesi më parë prezantoi teknologjinë e mbushjes, në të cilën pajisjet ngarkohen me 120 watts.Iqoo 5 nga prodhuesi kinez Vivo do të prezantohet në 17 gusht. Telefonat e rinj inteligjentë do të mbushen me një teknologji të re, me të cilën pajisja mund të ngarkohet plotësisht në 5 minuta në 50 përqind dhe në 15 minuta,ditorja.