Ky është ish- burri i Albërije Hadërgjonajt: Qëndroi 7 vite prapa grilave

Albërije Hadërgjonaj është një nga femrat më të komentuara, sidomos për dukjen e saj e cila sa më shumë që po mbush vite aq më shumë po duket e re.

Këngëtarja është komentuar shumë për jetën e saj private dhe për të cilën ajo është shumë e hapur, dhe e cila tashmë e disa vite është beqare.

Dyshja pas shumë problemeve që patën dhe pasi që ish- burri i saj kreu 7 vite burg nën akuzën e përfshirjes në afera kriminale, u ndanë në vitin 2007 Por një gjë tjetër që u vu re shumë është edhe emri i tij. Të gjithë i drejtohen me emrin Mentor Hadërgjonaj, por sipas dokumenteve të prokurorisë emri i tij është i shkruar si Xhevdet Hadërgjonaj.

Albërije Hadërgjonaj është një nga femrat më të komentuara, sidomos për dukjen e saj e cila sa më shumë që po mbush vite aq më shumë po duket e re.