Ky është çmimi marramendëss i veturës së re të Labinot Tahirit (Video)

Labinott Tahiri ka blerë një makinë të re. Me një postim në rrjete sociale, këngëtari e berii publike.“Sa herë qê deshta dhe dua, mund ta fillojë jetên me gjêra të reja e me veprime tê reja, por ama isha dhe jam modest dhe kam ngurruar gjithmonë tê dalë nga vetja gjatë jetês sime! Si unê ,janë edhe familja ime, por prap me punë, mund e ndjersë, ja dhe video, shtype re,klamn dhe menjeher,hapet.