Ky është burri i Artjola Toskës, e mbajti të “fshehur” për 15 vite

Ky është burri i Artjola Toskës, e mbajti të “fshehur” për 15 vite. Më në fund këngëtarja e dashur e publikut shqiptar na ka prezantuar me gjysmën e saj më të mirë.

Këngëtarja e mirënjohur e muzikës popullore Artjola Toska, është rrëfyer pasditen e sotme tek “Rudina” për jetën e saj private.

Ndër të tjera ajo ka përmendur për herë të parë edhe bashkëshortin e saj.Për më shumë Artjola ka treguar për kamerën edhe foto të saj me të shoqin.

Ky është burri i Artjola Toskës, e mbajti të “fshehur” për 15 vite. Ajo ka shprehur edhe dëshirën për t’u bërë nënë, ja dhe fotoja, transmeton ditorja.