Ky është bashkëshorti i Teuta Selimit (FOTO)

Këngëtarja Teuta Selimi është njëra ndër këngëtaret që jetën e saj private nuk e ekspozon shumë nëpër rrjetet sociale apo media.
Por edhe Teuta si shumica e njerëzve ka raste kur hedh foto me familjarë ose shoqëri, dhe më pas këto foto të saj zgjojnë kureshtjen e masës.
Ajo ka publikuar nje foto me burrin e saj, dhe ja si duken se bashku, k1ikojeni reeklaamn dhe shikojeni.