Ky Djalë u refuzua nga Vajza e një Babai të pasur: 10 vjet më vonë, Ai e takon atë përsëri…

Çfarë cilësish kërkoni te një partner? Kur isha më e re, preferoja djem të pashëm dhe gazmorë. Por, ndërkohë që koha kalonte, burrat e mençur, më të kuptueshëm dhe ata përgjegjës u bënë më tërheqës për mua.E zhvillova këtë preferencë.

Sepse doja një burrë të dashur për mua dhe fëmijët e mi të ardhshëm.Megjithatë, disa gra i japin përparësi diçkaje tjetër kur kërkojnë një partner ideal.Ata kërkojnë burra që mund t’u japin atyre çdo gjë dhe gjithçka që duan.Për shkak të kësaj, ato duan të dinë llogarinë bankare të një burri para se të njohin personalitetin dhe karakterin e tyre.

Për një vajzë të tillë flet edhe historia që supershendeti.com sjell për ju.Fundi i tregimit është absolutisht i papritur, por do t’ju japë një mësim të vlefshëm për jetën=RREFIMI=Një djalë i varfër ra në dashuri me një vajzë të pasur.I mbushur plot me emocione dhe me dashuri për vajzën, djali i propozoi asaj.Por, vajza e pasur nuk e pranoi atë dhe tha:– Paga jote mujore është e barabartë me shpenzimet e mia të përditshme.

Si prisni që unë të martohem me dikë si ju? Unë kurrë nuk mund të të dua, kështu që më harro. Shko dhe gjej një vajzë të nivelit tënd dhe martohu me të.Pavarësisht se u refuzua kaq keq pa asnjë arsye, djali nuk mundi ta harrojë atë aq lehtë.Rreth 10 vjet më vonë, ata rastësisht u kryqëzuan me njëri-tjetrin në një qendër tregtare.Ajo e njohu atë menjëherë dhe i tha:– Përshëndetje, si jeni? Unë jam martuar me një njeri shumë të zgjuar, dhe paga e tij është 15,700 $ në muaj! A mund ta arrish ti këtë?