Kush nga ju e njeh aktoren ne foto? Ajo jeton ne Amerike qe ne vitin 2002 dhe ja sa shume ka ndryshuar

Kush nga ju e njeh aktoren ne foto? Ajo jeton ne Amerike qe ne vitin 2002 dhe ja sa shume ka ndryshuar

Prej 17 vitesh aktorja e njohur Pavlina Mani dhe bashkëshorti i saj, regjisori Pirro Mani janë larguar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku kanë krijuar një jetë të re.

Ata kanë qendruar larg aktiviteteve kulturore dhe nuk kanë qenë pjesë e jetës publike.

Ajo është një nga aktoret më të suksesshmë në kinematografinë shqiptare. Karriera e saj ka nisur në vitin në 1966 me “Oshtimë në bregdet”, kur ishte vetëm studente.

Nuk mund ta harrojmë rolin e saj në “Pallati 176” dhe pjesëmarrjn e saj në telenovelën e parë shqiptare “Njerëz dhe Fate”. Ndër të tjera Pavlina Mani është nderuar edhe me shumë çmime.

Prej viti 2002 aktorja e mirënjohur jeton në SHBA së bashku me familjen e saj. Vitet kalojnë, por ajo vazhdon të mbetet aktorja e dashur e shqiptarëve.