“Kush jeni ju more pálaço órdinerë që s’bésoni te korón avirusi!”, mjékja publikon mùshkëritë e paciéntit

Kush jeni ju more pálaço órdinerë që s’bésoni te korónavirusi!”, mjékja publikon mùshkëritë e paciéntit,kl1ikoo-marketingun, dhe shiiko-videon, e saj.

Teksa rastet e personave të infektuar me Co vid -19 po rritet dita ditës, ajo çfarë e bën më të vështirë punën e mjekëve është mosbesimi tek pasojat që po lë pas, ndërsa ka nga bluzat e bardha që i ka lodhur e gjithë kjo.Në një situatë të tillë revolta duket e ligjshme ndërsa këtë herë mjekja.

Lida Shosha përkrah një fotoje të mushkërive të një pacienti me koronavirus, shkruan se çdo ditë shohin imazhe problematike të skanerave të mushkërive copë-copë.