Kush është vajza në foto, do t’mbesni me gojë të hapur kur ta kuptoni

Është ndër aktoret më të pëlqyera e më të dashura për publikun shqiptar. Ajo i ka ndenjur besnike botës së aktrimit për vite me radhë, duke u shfaqur gjithmonë energjike dhe mjaftë pozitive.

Ajo është Shengyl Ismajli,e cila gjithashtu veçohet edhe për pamjen e saj, e cila me fizikun që ka duket se vetëm po përtërihet.

Këtë mund ta vërtetoni me anë të ndryshimit të ri që ka bërë, duke shkurtuar flokët.Kaq e bukur dhe me stil po duket, duke ka ndryshuar totalisht pamjen e saj.

Është ndër aktoret më të pëlqyera e më të dashura për publikun shqiptar. Ajo i ka ndenjur besnike botës së aktrimit për vite me radhë, duke u shfaqur gjithmonë energjike dhe mjaftë pozitive,ditorja.