Kush është shqiptarja që h umbi jetën në Greqi…


Një aks ident tra gjik është shënuar ditën e sotme në Prevezë të Greqisë. Nga përpla sja e dy makinave kanë h umbur jetën katër persona.

Dy djem dhe një vajzë, të cilët ndodheshin në njërën prej makinave, si dhe një burrë që drejtonte makinën tjetër.
Bu rime bëjnë me dija se vajza, e cila ka hu mbur jetën në aks ident është shqiptare, 19 vjeç, me or igjinë nga Lezha. E reja me ini cialet A.K ndodhej në të njëjtën makinë me dy djemtë. Ende nuk dihen shkaqet e aks identit t ragjik.

Qytetari shkruan: Pershendetje ka ndodhur ne preveza greqi nje ak sident 4 Te vd ekur ku nje prej tyre edhe nje vajze nga lezha,ng ushellime familjes ,qofte mire me zotin . Kjo eshte vajza,pu shofte ne pa qe. A. Kukaj quhet, ngu shellime familjes.