Kur te zieni makarona, vendosni nje luge druri ne kete forme, arsyeja do t’iu lej pa mend

Me siguri që nuk doni as ta mendoni se sa e bezddisshme është pjesa kur keni lënë të ziejë diçka në sobë dhe ajo derdheett e tëra mbi të. Veçanërisht kur bëhet fjalë për zierjen e pastave, sepse ju ndërkohë mbase jeni duke bërë diçka tjetër, por ato në anën tjetër të kuzhinës po bëjnë “na.min.”

Keni dëgjuar për këtë truk të thjeshtë që përdorin amvisat italiane kur gatuajnë? Nëse jo, mësojeni tani, per me teper shtypeni re’klamn dhe shikojeni,viideon.