Kur populli v uante për bukë, shikoni si jetonte Enver Hoxha, gazetari anglez publikon fotot e pabesueshme nga shtëpia e tij

Kur populli v uante për bukë, shikoni si jetonte Enver Hoxha, gazetari anglez publikon fotot e pabesueshme nga shtëpia e tij.

“Një vend i mrekullueshëm si Shqiperia gjen ne te shume vende te bukura por Tirana është një vend interesant. Disa tregime nga Shqipëria vijnë së shpejti.

”Keto jane fjalet e gazetarit te njohur te ‘The Guardian’ Shaun Walker i cili është futur brenda vilës së di ktatorit Enver Hoxha dhe ka nglur pa fjale duke fotografuar cdo gje dhe ne qender te Tiranës ai e ka shijuar pa fund vilen e di ktatorit Hoxha.

Në katin e poshtëm të vilës së Enverit kishte një pishinë dhe një hyrje në një tunel që e çonte në një bunker, para nojakun Hoxha, nëse do i duhej t’ia mbathte.