Kujdess! Kjo eshte shenja qe tregon se femiija juaj eshte e infe./ktuar me ko vi d…(Foto)

90 perqind e femijeve e kane kaluar vi rusi n ne paqe apo si nje virus stinor por per fat te mire femijet sheron shpejte.Kane njolla të kuqe-rremta, ne këmbët e fëmijëve në moshën pediatrike që alarmojnë. Në të vërtetë, madje edhe për fëmi jët më të rritur, deri në 5-6 vjec.

Shumë raste janë gjetur deri më tani, jo vetëm nga Italia por edhe nga vendet e tjera si Spanja dhe Franca.Me reagime që vijnë edhe nga Kina. Në praktikë, këto janë shenja të vogla në gishtërinjtë që më pas zhduken brenda dy javësh.

Alarmi është dhënë nga pediatër italianë, të cilët i kërkojnë Institutit te Larte te Shendetit të ndërhyjë për të sqaruar këtë aspekt. Me hetime të thelluara për të parë nese në të vërtetë jane simp toma.

Fëmijët jane ata të cilët fatmirësisht nuk preken nga sëmundja në përqindje të larte. Tani, megjithatë, ekziston një analizë e këtyre simp tomave të çuditshme që shfaqen në gishtat e këmbëve të femijeve dhe më pas zhduken në dy javë.Eshte cudi për këtë kohë të vitit. Pediatret dhe specialistë kërkojnë hetim të menjëhershëm.