Kujdes! Shkencetaret Italiane keto dite kane zbuluar simpttoma e reja te Ko vi d, Ja cilat jane ato

Sipas buletinit më të fundit të mbrojtjes civile, për të pestën ditë radhazi ka pasur një ulje të pacientëve me intubim (99 më pak se dje) dhe një rekord të pacienttëve të shë-ruar (2.099).Shumë njerëz ende pyesin se cilat janë simp-tomat e kor-onavi-rusit të ri.

Simp-tomat fillestare më të zakonshme për ko vi d janë ethe, kollë e thatë e vështirësi në frymëmarrje, por edhe pse për disa pacientë sëmundja është e ngjashme me gripiin, për të tjerët ajo përparon në pneumoni, semundje të veshkkave dhe deri ne hum-bje jete.

Sidoqoftë, një ekip studiuesish italianë ka zbuluar disa simp-toma të reja që lidhen me sëmun/ djen e re, ku pas kollëss dhe etheve, disa javë më parë edhe humbja e erës apo e shijes u shtuan si simpttomë.Por nuk mbaron këtu: Një grup studiuesish nga Universiteti Sapienza dhe Tor Vergata i Romës kane botuar në revistën Cureus Journal të shkencës mjekësore se kane zbuluar disa simptoma gastrointestinale ndonjëherë edhe simpttomat e vetme.

Studimi i gjithanshëm italian zbuloi gjithashtu se A r n, është e pranishme në jashtëqitje edhe pas zhdukjes së simpttomave të frymëmarrjes dhe veçanërisht edhe pas negativitettit të Analiizave.