Kujdes Qytetarë, Kjo është rregullorja e re për udhëtarët që hynë në Austri

Kujdes Qytetarë, Kjo është rregullorja e re për udhëtarët që hynë në Austri.

Rregullorja e re hyjnë në fuqi nga e hëna. Nëse jeni jashtë Austrisë në këtë kohë, rregullorja zbatohet nga e shtuna e ardhshme.
Rregullorja e re për hyrjen në Austri nga zonat e rrezikut me Co vid – 19 të publikuar nga Ministria e Shëndetësisë të premten ka shkaktuar konfuzion të madh. Edhe vet departamenti e interpretoi rregulloren disa herë ndryshe. Megjithatë, të shtunën pasdite gjithçka u bë e qartë: Të gjithë banorët e Austrisë që kthehen nga..k1iiko-re.klamn, dhe hapet-teskti, ne vazhdim.