Kujdes! Mërgimtari thotë se u mashtrua në Aeroport, E Papritur ajo çfarë i ka ndodhur

Një mërgimtar thotë që është mashtruar, dhe është obliguar te blejë maskën 2 euro në Aeroportin e Prishtinës.Qytetari Besim Bublica ka thënë se me tu kthyer nga Kosova për në Basel (Zvicër) ku jeton.

Të dielen në Aeroportin e Prishtinës tek dorëzimi i valixhes (Check-in) iu kërkua atij dhe udhëtarëve të tjerë të paguajnë për një maskë që përdoret një herë një shumë prej 2 eurove.

Edhe pse udhëtarët kishin maskat e tyre, siç pretendon mërgimtari, punëtori në aeroport u arsyetua se Aeroporti i Baselit nuk i pranon me maska me logo, prandaj duhet të blihen maskat në Aeroportin e Prishtinës.

Besim Bublica thotë se me të arritur në Aeroportin e Baselit ka pyetur se a është e vërtetë se nuk na pranoni me maskat tona private me logo të ndryshme, teksa siç thotë ai, autoritetet në Aeroportin e Baselit janë përgjigjurBesim Bublica thotë se ka kërkuar sqarim me e-mail nga Aeroporti i Prishtinës, por ende pa përgjigje,ditorja.