Kujdes! Ja 2 shenjatt e para qe nje mashkull mund te jete infe-ktuar me Ko vi d! (Foto)

Sidoqoftë, shenjatt më pak të zakonshme që raportohen nga ata të infe-ktuar përfshijnë lezione në këmbë, dhim-bje testikujt dhe një ndjesi të çuditshme të “gumëzhitjes” ose “marramendës” në lëkurë.Të tjerët kanë raportuar ndjenjën e rritur të niveleve të lodhjes mendore ose ‘mjegull trurit’ pak para se të diagnostikohej.

Jane 2 prej simpttomave më pak të zakonshme që raportohen gjithnjë e më shumë qe me pas jane diagnostikuar me kor-onavi-rus tek meshkujt.Dalja e shpeshte ne tualet,Një tjetër simptomë e butë e ko vi d që raportohet me rregullsi të shtuar është nevoja për të shkuar më shpesh në tualett.

”Problemett me tretjen dhe ndryshimet në zakonet e zorrëve veçanërisht jashtëqitjet më të lira dhe duke shkuar shpesh tualet janë ndonjëherë shenjatt e para që ju po zbresin me diçka, “Sidoqoftë, dia-rreja është raportuar si një simpttomë e hershme te pacientët që më vonë kanë testtuar pozi-ttiv.

Një tjetër simptomë pak më pak i zakonshëm i ko vi d, është dhim-bja testtikujve.Studiuesit e Shkollës Mjekësore të Harvardit ngritën një raport rasti në lidhje me një burrë 42 vjeç, i cili testtoi pozitivisht për vir-usin, pasi shkoi në spittal me një dhim-bje në testtikujt e tij,ditorja.