Ku i ka gjetur kaq shumë? 30 vjcari shqiptar që kishin mbushur çantën plot me euro kapet, do vini duart në kokë aq shumë ishin


Një 30-vjeçar nga Saranda teksa po udhëtonte me një automjet drejt Greqisë është ndaluar nga F orc at e Pol icisë Kuf itare. Në çantë atij i janë gjetur një sasi prej 30.000 euro të padeklaruara paraprakisht çka i ka kushtuar atij ndalimin e menjëhershëm drejt shtetit grek.

Menjëherë janë marrë in spe ktorët e Kr imit Ekonomik në Drejtorinë Vendore të Po licisë në Gjirokastër të cilët po kryejnë veprimet ligjore në këto momente. Kjo është hera e dytë brenda një jave që forcat e Po lici së së Staci onit Ku fi tar të Kakavijës zbulojnë sasi parash të huaja në tentative për të kaluar drejt Greqisë dhe anasjelltas.