Ku i gjeti kaq para ky?! Merkel me orë 100 euro dhe ka 10 vite me të, ministrit shqiptar i kushton rreth…

Kancelarja e Gjermanisë Angela Merkel është një ndër gratë më të fuqishme në botë dhe përshkruhet gjerësisht si “udhëheqësja” e Bashkimit Evropian.Por edhe pse ne një push-tet që do ta donin të gjithë ajo shfaqet gjithmonë e kuruar dhe me detaje minimaliste dhe shumë pak të kushtueshme.

Prej disa vitesh zonja e parë e Gjermanisë shfaqet me një orë model Boccia Titanium 285 mm 405-02 me rripa të zi, dhe ka një çmim modest prej 100paund.Por duket se krejt e kundërta ndodh me politikanët tanë të cilët në çdo moment tregojne veshjet e shtrenjta dhe darkat luksoze.

Kujtojmë këtu ministrin e Financave Arben Ahmetaj i cili edhe pse në kohë krize shfaqet me xhup tigri Moncler i cili kushtton plot 1.590.00dollar.

Pra një ministër financash në Shqipëri mund të blejë një xhup super të shtrenjtë, ndërsa kancelarja e një prej shteteve më të fuqishme në Europë mban prej disa vitesh orën 100dollarëshe,ditorja.