Ku e ka burrin? Të desha gjithmone por, Eni Çobani me b ikini nga plazhi ben reagimin qe cm end rrjetin.

Ku e ka burrin? Të desha gjithmone por, Eni Çobani me b ikini nga plazhi ben reagimin qe cm end rrjetin.

“Të doja dje, të dua prapë, gjithmonë të kam dashur, gjithmonë do të dua.”Dedikimi i mësipërme ndonëse paksa i pabesueshëm është shkruar pikërisht nga juristja më e famshme në vend, Eni Çobani.

Eni le komplet enigmë personin, ose jo, që i dedikohen këto fjalë dashurie.Dedikimi është i shoqëruar me një foton të saj, selfie, vetëm, ku duket se po shijon rrezet e diellit në plazh dhe ndoshta këto fjalë i ka thjesht për vete.