Ku dallon e ftohura nga gripi, dhe çfarë duhet të ndalojmë

Zakonisht fajësojmë ajrin e kondicionuar, erën dhe temperaturat e ulëta sa na shkaktojnë ftohje.

Disa njerëz madje mendojnë se është e pamundur t’ju kapë një ftohje e zakonshme më shumë se një herë në një sezon. Disa prej nesh janë gjithashtu të sigurt se duhet të marrim antibiotikë për të parandaluar që një ftohje të kthehet në grip.

Pasi të keni lexuar këtë artikull, nuk do të besoni se këto dhe fakte të tjera lidhen me ftohjen e zakonshme.

Ne kemi mbledhur mitet më të zakonshme në lidhje me të ftohurën e zakonshme dhe gripin që duhet t’i harrojmë.