Krenari! Njihuni me të riun shqiptar që ka takuar kancelaren Merkel, ai ka punuar edhe në Parlamentin Gjerman: Po ua jep mundësitë toka e huaj!

Krenari! Njihuni me të riun shqiptar që ka takuar kancelaren Merkel…

Henri Haxhiraj ka lindur në qytetin e Fierit, ka studiuar në Shqipëri në Fakultetin e Ekonomisë dhe ka marrë shumë k ualifikime në universitetet dhe institucionet gjermane, ndërkohë që shkollën e mesme e ka përfunduar tek “Flatrat e Dijes”.

Mësuesja e tij e gjimnazit thotë se që atëhere Henri ishte një i ri i përkushtuar dhe am bicioz.Sakaq, shtypi gjerman ka shkruar për Henrin nga Fieri si një promotor i punës në parlamentin gjerman.Gjatë punës praktike në Bundestag, djali nga Fieri ka arritur të krijojë përshtypje shumë të mira, aq sa dhe në ëebsite-in e Bundestag-ut është shkruar për të.Ja ku e shohim në një foto edhe krah kancelares gjermane.