Krenari E Madhe! Kjo Vajzë Shqiptare Është Shpallur Kuzhinierja Më E Mirë Në Danimarkë

Krenari e madhe! Kjo vajzë shqiptare është shpallur kuzhinierja më e mirë në Danimarkë. Shqiptarja Elly Iseni, e cila jeton dhe vepron në Danimarkë, është shpalur fituese e edicionit të këtij viti 2020 në talent show “He ll’s K it chen” në Danimarkë.

Thuhet se Elly Iseni është me prejardhje nga Tetova dhe ka emigruar në Danimarkë që në moshën 5-vjeçare. Në profilin e saj në rrjet sociale ajo ka shkruar se ajo është fituese e kuzhinës në denmark 2020.

Padyshim qe kjo eshte diqka mahnitese dhe krenari si per te po ashtu edhe per popullin shqiptar kudo qe jane ne tere boten.

Thuhet se Elly Iseni është me prejardhje nga Tetova dhe ka emigruar në Danimarkë që në moshën 5-vjeçare. Në profilin e saj në rrjet sociale ajo ka shkruar se ajo është fituese e kuzhinës në denmark 2020,ditorja.