Krenar çdo shqiptar. Merkel i hap derën Shqipërisë për në BE: Në vitin.


Krenar çdo shqiptar.| Merkel i hap derën Shqipërisë për në BE: Në vitin…Nuk ka më pritje!!! Kancelarja gjermane, Angela Merkel, ka vlerësuar punën e Qeverisë shqiptare dhe ka kërkuar që të hapen kapitujt e negociatave të Shqipërisë me Bashkimin Europian.

“Brenda vitit 2020 duhet të hyjmë në diskutime me Shqipërinë për integrimin në Bashkimin Europian” ishin fjalët e kancelares e cila i jep “PO” të madhe dhe mbështetëse Shqipërisë.Në datë 1 korrik Komisioni Europian i paraqiti Këshillit kuadrin negociues me Shqipërinë si dhe përditësimet për ecurinë e reformave nga qeveria shqiptare.