Kot i bien në qafë, kjo foto e Luanës së vogël zbulon shumë për bukurinë e moderatores

Luana është një ndër vajzat shqiptare që tregon vazhdimisht se e ka arritur suksesin me shumë punë.

Ja si duket ajo e vogel, k1ikko posht rek;lamn dhe shaqen,fotot.
Moderatorja ka fituar së fundmi goxha popullaritet me emisionin e saj “Shiko Kush Luan” i cili është cilësuar jo pak herë si një ndër emisionet më të ndjekura shqiptare. Por edhe Luana ka një anë tjetër të “medaljes”.