Korab Jetishi na prezanton me gruan dhe vajzat, ju lene pa fjalee me pamjjet (Foto)

Korab jetishi është këngëtari shumë i njohur nga Gjakova. Ai fillimisht u bë i njohur si djali i këngëtarit të mirënjohur Shkëlzen Jetishit e më vonë bëri bujë me këngët e tij. Korabi tani është larguar pak nga muzika për t’iu përkushtuar familjes së tij.
Sot ai ka publikuar një foto me gruan dhe vajzat e që të gjithë lënë pa fjalë me pamjet, shtypnii ne re,klamn dhe pas dy sekondavee, shfaqet,fotoja.