Konsumoni sa me shume Turshi këtë dimër! Ja cili është efekti mirë i tyre, largojnë nga stomaku atë që..

Konsumi i lartë i antibiottikëve luan një rol shka tërrimtar për bak/teret e mira që gjenden në stomak.Kolonitë e këtyre të fundit që njihen me termin mikrobioma mund të rimëkëmben falë konsumit të probiottikëve.

Sipas të dhënave mikrobioma përbëhet nga miliarda baktere të ndryshme të cilat luajnë një rol kyç për shëndetin.Turshitë, Ushqimet Më Të Pasura Me Probiotikë.

Ushqimet më të pasura me probiotikë janë ato të fermentuara, siç janë turshitë, kosi dhe kefiri.Lakra turshi në veçanti është një nga më të larmishmet meprobiottikë.

Interesi për turshitë dhe ushqimet e fermentuara është gjithnjë e më shumë në rritje falë përpjekjeve të njerëzve për të pasur një mikrobiiomë të mira.