Kom.shikjaa Ime Çdo natë shkon në ballkon dhe ajo që bën më Ç.Mend! Thashë “boll” dhe shkova, Aty u…

Por, historia që ajo ka vendosur të rrëfejë ka bërë që e gjithë vëmendja të kthehet tek ajo dhe tek një tjetër grua që është protagonistja kryesore e kësaj historie.Sara jeton në një lagje së bashku me Katerin Lukren, një 57 vjeçare australiane e cila ka bërë një veprim që ka tërhequr vëmendjen e të gjithë botës.

Natë për natë, 57 vjeçarja del në verandën e shtëpisë së saj dhe aty vë një karrocë për bebe. Karroca është bosh dhe sapo ajo e vë karrocën lárgòhet në fsh.etësi.Sara e kishte vënë re gjestin e zonjës dhe një ditë nga kureshtja e madhe ajo e pyet për veprimin e saj, i cili për shumë njerëz duket shumë i çuditshëm dhe së fundmi shumë dysh.ues.

Kështu, zonja 57 vjeçare kishte marrë një vendim. Ajo natë për natë linte karrocën bosh që një person i cili e kishte ndarë mendjen për të lënë një fëmijë, të paktën ta linte në një karrocë ku fëmija të gjendje me lehtësi.Katerinë shprehet: “Nuk kam fëmijë dhe i adhuroj ata. Nuk mund ta pranoj kurrë faktin se dikush e lë në rrugë një fëmijë dhe ky i fundit nuk ia del mbanë. Ndaj dhe kam krijuar një mundësi për këto, duke i dhënë shanse që të mos ketë fund tra. gjik”.

Prej pak vitesh, Katerin ka përdorur të gjitha fondet e saj për të krijuar një shoqatë e cila do t’i dedikohej plotësisht mbrojtjes së fëmijëve dhe jo si për çudi por organizimin e të gjithë detyrave ia ka lënë Sarës, e cila ka treguar një dhem.bshuri me të gjithë fëmijët.Vetëm në një kohë shumë të shkurtër, kjo shoqatë ka arritur të ndihmojë shumë fëmijë, që nga ushqimi dhe deri tek kujdesi shëndetësor dhe ka marrë vlerësime të pafund.