Kjo zonjë qenka gruaja e humanistitt të njohur Halil Kastrati

Kjo zonjë qenka gruaja e humanistitt të njohur Halil Kastrati.Në vitin 2009 ai themelojë shoqatën “Jetimat e Ballkanit”, duke u dalë në ndihmë familjeve nevojtare.Ai eshte gjthmone prane shqiptareve, dhe gjithmone mundohet qe te jap ndihmee kudo qe eshte.

Humanistti është i martuar dhe ka tre djem, ku gjithmonë u kërkon falje veçanërisht djalit autist, që shumë herë nuk ka qenë pranë tij, ngase ishte në teren për të identifikuar familje në nevojë.

Kur jemi tek familja, së fundmi në rrjetet sociale po qarkullon edhe imazhi i gruas së tij.Ajo qenka një zonjë e rënddë dhe mjaftë e bukur, duke shkëlqyer në këtë paraqitje.