Kjo Zonjë E Rëndë Është Gruaja E Naim Krasniqit (FOTO)

Nëse ka një emër në skenën muzikore e artistike që nuk dëshiron të ekspozohet, të dalë gjjthë kohës në televizion e të flasë për vetën a punen e tij, atëherë ky njeri është Naim Krasniqi.

K1ikojeni meposhtt re;klamn dhe shfaqen,fotot.
Gjithsesi, në fundvit, ai shndërrohet në hit të vërtet përmes programeve të tij në “RTV 21”. Ndonëse Krasniqi nuk është parë prej vitesh nën shoqërinë e bashkëshortes, ajo mbetet ende një grua shumë e pashme dhe tamam zonjë.