Kjo zojë e re dhe elegante, është nëna e Edona Llalloshit (Foto)

Kur flasim për elegancën e Edona Llalloshit theksojmë se ua kalon pothuajse të gjitha kolegëve të saj.
Gjithmonë zonjë me plotë kuptimin e fjalës, dhe po vazhdon të prezantohet e tillë edhe pas kaq shumë vitesh karrierë, Gjithë këtë bukuri dhe elegancë këngëtarja ka pasur nga ta trashëgoj. Sigurisht nga nënë e saj e cila është një zonjë e re dhe e bukur.Shtype videon, meposht dhe hapet,fotoja.