Kjo vajzë donte të shkonte në hotel me 38-vjeçarin e fejuar por shoqja e ndalon dhe i bënë gjemën midis sheshit…

Një 21-vjeçare nga Fieri ka tentuar të shkojë në hotel me një 38-vjeçar të fejuar. Sipas gazetarit të “Aldo Morning Show” vajza deklaronte shpesh se i pëlqenin burrët në moshë të madhe, por shoqja e saj e ka ndaluar të shkojë me 38-vjeçarin.

Gazetari raporton se kur burri ka marrë vesh se shoqja e ka peng uar i ka dalë në bulevard dhe e ka tup ëruar duke e sh arë dhe ofen duar vajzën në mes të njerëzve.

Një vajzë 21-vjeçare kishte vendosur të shkonte në hotel me një 38-vjeçar, por shoqja e saj e ka ndaluar duke i thënë: Thirri mendjes, ai është shumë më i madh se ty dhe i fe juar.

Por 21-vjeçares nuk i interesonte dhe deklaronte se i pëlqenin të rriturit. Por shoqja ia ka dalë ti mbushmendjen. Sapo ka marrë vesh 38-vjeçari se shkak është bërë shoqja e saj e ka ndaluar atë në bulevard dhe e ka ofen duar rë ndë dhe e ka tur përuar”.