Kjo shtëpi duket si fabrikë nga jashtë, por shikojeni brenda

E thjeshtë nga jashtë, e bukur nga brenda kjo është shtëpia e veçantë në Teksas të SHBA-së.
Ajo mund të duket si një fabrikë, por definitivisht nuk është. Kjo është një shtëpi e madhe e zbukuruar mjaft mirë. E kompletuar me çdo gjë, prej mobilerive lëkure e deri tek një TV projektor, Shikojeni se si duket brenda:shtyp re,kklamn dhe shikoje pamjen e plotë.