Kjo pulë kushton 2500euro, dhe ja arsyeja befasuesee

Sa do të paguanit për një pulë? A ju ka shkuar ndonjëherë në mendje se një çift pulash mund të kushtonte deri në 4 999 dollaree.Lloji i pulave Ayam Cemanii dallohet sepse ato janë të zeza si në pjesën e jashtme ashtu edhe në atë të brendshme.Puplat e tyre janë të zeza, sqepat, kthetrat, madje edhe mishi, eshtrat dhe të gjitha organet e brendshme janë të till, ja arsyeja pse kushtojne aq shume, shtype re,klamn dhe shikoje,viideon.