Kjo PlCERl i ofron 500 euro kujtdo që kaIon këtë SFlDË (Video)

Kjo piceri i ofron 500euro kujtdo që kalon këtë SfidePinheadss Pizza po ofrojnë çmimin e guximshëm në qoftë se ju mund të konsumoni një pica 81 cm të shoqëruar nga dy milkshake përnjëherësh.

Pronari pretendon se askush nuk do ta kalojë sfidën duke shtuar që deri më tani e kanë provuar më shumë se 100 njerëz, por ai ende nuk ka gjetur një kampion të të ngrënit ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: