Kjo nuk do ti pelqejj aspak Nores, Roberti shfaqet i rrethuar nga bukuroshet shqiptare

Do të ‘ҫmendet’ Nora, Roberti shfaqet i rrethuar nga bukuroshet shqiptare.Para pak muajve, Robert Berisha dhe Nora Istrefi i dhanë fund martesës së tyre disa vjeçare. Pas ndarjes që të dy janë shumë aktivë me postime në rrjete sociale. Së fundi Roberti ka publikuar një foto ku shfaqet pranë dy bukurosheve shqiptare, dhe si duket kjo aspak nuk do ti pelqej Nores, per me shume k1ikojeni reeklaamn dhe shikonii,fotot.