Kjo Motra E Besit Më Shumë Po I Ngjanë Xhensilës Se Vëllait..

Kjo Motra E Besit Më Shumë Po I Ngjanë Xhensilës Se Vëllait..

Besi dhe Xhensila janë një ndër çiftet e ëmbla të shoubizit. Ka vite që janë bashkë, jo vetëm si bashkëshortër të lumtur por edhe si kolegë skene .
Shpesh shohim imazhe të ndryshme nga çifti, qoftë nga jeta profesionale qoftë nga ajo e përditshmja. Jo rrallë herë kemi parë edhe ndonjë anëtarë të tyre. Ashtu si sot po e shohim motrën e Besit, e cila lirshëm mund të themi se po duket si të ishtë motër më shumë me Xhensilën, aq e ngjashme dhe e bukur si ajo. A po iu ngjan edhe juve ashtu.