Kjo kartëmonedhë 5-euroshe vlen sa 500 euro, shikoni a e keni

Kjo kartëmonedhë 5-euroshe vlen sa 500 euro, shikoni a e keni.
Në mesin e kartëmonedhave euro që aktualisht janë në qarkullim, ekzistojnë disa mo.straa që për shkak të rrallësisë së tyre, janë shndërruar në subjekt të koleksionuesve të parave.

Ndersa eshte nje lloj i cili mund te ta ket vleren me shume, dhe ja cili eshte, shikojeni mos e keni ndonje edhe ju,k1ikojeni meposht rek lamen dhe shfaqet,fotoja.