Kjo Grua Humbi Afër 65 Kg, Duke Ju Shmangur Katër Ushqimeve Që Shqiptarët I Konsumojnë Shumë.

Kjo grua humbi afër 65 kg, duke ju shmangur katër ushqimeve që shqiptarët i konsumojnë shumë.Ajo ka thënë se ka ndaluar së konsumuari djathë, makarona, bukë dhe pije të gazuara.

Shtypenii posht re’klamn dhe hapet,viideo e saj.
Para se të mos konsumonte këto ushqime ajo peshonte 135 kilogramë. Fotografitë e saj, ku dallohet se si është transformuar janë me të vërtetë frymëzuese.Transformimii i trupit të saj po bën bujë në të gjithë botën.