Kjo është vajza simpatike e Mimozës dhe Shkumbinit, shikojeni çfarë stili të veçantë ka ajo! (FOTO)

Rozafa Kryeziu jo rastësisht është pjesë e medieve rozë.Duke qenë vajza e dy prindërve që janë mjaftë të dashur e të njohur për publikun shqiptar, pa dyshim që interes të madh zgjojnë edhe fëmijët e tyre.

Jo rrallëherë është përfolur edhe për vajzën e hasretit të Mimozës e Shkumbinit, duke u veçuar si një vajzë me plotë stil.Këtë e ka dë shmuar edhe në imazhin e fundit.

Duke p ozuar me një kombinim pe efekt, e që po i shkon shumë. Në llogarinë e saj në instagram ajo publikoj këtë foto për ndjekësit e saj.

Kjo është vajza simpatike e Mimozës dhe Shkumbinit. E bukur dhe mjaftë ‘terheqese’ po duket në këtë mot të ftohtë, apo? transmeton ditorja.