Kjo është vajza bukuroshe e “Donika Kadaj-Bujupit“ do befasoheni!

Një nga figurat e rëndësishme dhe mjaftë të përfolura të politikës në vend është edhe Donika Kadaj-Bujupi.Ajo është prej vitesh e angazhuar në politikë dhe ka treguar se është femër e zonja dhe me vizion të qartë. Donika, nuk është nga ato politikane, apo deputete që thjesht zënë një karrige. Ajo, e ka dëshmuar disa herë që ti të ngrisë shumë çështje, të jetë e zëshme, por a e njihni vajzen e saj, ja kush eshte, hapeni meposht re!klamiimin dhe shfaqen,fotot.