Kjo eshte shtepia super-luksoze e Medes (Foto)

Shtëpia e këngëtarit Mehedin Përgjeqaj – Meda është një shtëpi e bukur, si nga pamja e jashtme, ashtu edhe nga ajo e brendshme.Meda ka preferuar që shtëpinë e tij nga jashtë ta fasadojë me ngjyrë të verdhë.

E cila është e fasaduar në atë mënyrë, që të duket e bukur dhe e veçantë. Në kuadër të shtëpisë së këngëtarit janë katër terraca, të cilat familja Përgjeqaj i shfrytëzon shumë. Përveç shtëpisë së madhe, Meda ka edhe oborrin me një hapësirë të madhe, i cili është i rregulluar mirë.

Në dhomën e ditës, e cila shihet se është e rregulluar në detaje, mobiliet janë të lëkurës, për të cilat zgjedhja ka qenë e të gjithë familjes.