Kjo është shtëpia supër-luksoze e Labinot Tahirit (FOTO)

Brenda oborrit të shtëpisë së Labit Këngëtari i mirënjohur, Labinot Tahiri-Labi prej fillimit të karrierës së tij fitoi simpati të madhe të audiencës.
Labi, është shumë aktiv në rrjetet sociale, ku shpalos gjëra të ndryshme nga puna e tij, por, shumë rrallë nga jeta e tij privatee.
Në rrjetet sociale aktive po tregohet edhe gruaja e tij Hana, e cila publikon imazhe të ndryshme nga përditshmëria e saj, per me teper klikonii meposht re,klamn dhe hapen,pamjet e shtepise.