Kjo eshte, shtepia luksoze e Mihrijes dhe Naim Abazit, ja vlen ta shikonii (Pamje)

Mihrije dhe Naim Abazi kanë qenë të ftuar në programin “Rudina” në të cilin kanë folur jo vetëm për marr.edhenien e tyre, punën dhe karrierën, por edhe për familjen.
Përgjatë emisionit çifti ka sjellë pamje nga dy shtëpitë, ajo në qytet dhe vila në fshat, ndersa shtepia e tyre si prej jasht ashtu prej brenda vertet duket mahnitese, ja dhe disa pamje tjera, shtypp ne foton e re,klams dhe menjeher,ju shfaqen.