Kjo Është Shtëpia E Këngëtares Genta Ismaili, Një Ndër Shtëpitë Më Të Bukura Në Kosovë!

Kjo Është Shtëpia E Këngëtares Genta Ismaili, një ndër shtëpitë më të bukura në Kosovë. Cilet jane te rejat ne jeten e saj? Kengetarja kohen e fundit u sistemua ne shtepine e sajë të re e cila i ka kushtuar 4 vjet kohë dhe një ko sto e ma jme pa rashë per ta perfunduar deri ketu. Rre gullimi brenda shtepise se kengetares Genta Ismaili, eshte shume …Per me shum ndiqeni videon duke k1ikuar tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr,te fotografis.