Kjo eshte Shqiptarja që po habit me ngjashmërinë që ka me Angelina Jolien (FOTO)

Kjo eshte Shqiptarja që po habit me ngjashmërinë që ka me Angelina Jolien.Është folur për shumë femra të huaja të cilat u cilësuan si sozi të aktores së njohur Angelina Jolie.

Por, kjo vajzë shqiptare mund të thuhet me bindje se është sozia e Jolie. Ajo nuk është person publik dhe quhet Ina.

Mjafton t’i hedhësh një sy profilit të saj në Instagram për ta kuptuar ngjashmërinë e saj me Angelina Jolie. Është folur për shumë femra të huaja të cilat u cilësuan si sozi të aktores së njohur.

Por, kjo vajzë shqiptare mund të thuhet me bindje se është sozia e Jolie.Ajo nuk është person publik dhe quhet Ina, dhe ja se sa shume ngjajne te dyjat,shkruan ditorja.