Kjo është reja e Isa Mustafes, duket si një zonjë e vërtetë! (FOTO)

Kjo është reja e Isa Mustafes, duket si një zonjë e vërtetë. Isa Mustafa ka një familje të mrekullueshme, familje kjo e cila përbëhet prej bashkëshortes se tij dy djemve dhe një vajze.

Kësaj familje së shpejti i shtohet edhe një anëtar i ri shumë i dashur për ta, bëhet fjalë për nusen e ardhëshme të Besnikut. Besnik Mustafa së shpejti do ta kurorzoj dashurinë e tij qe ka me fejesë me bukuroshen Edita Bajrami.