Kjo është reja e Hashim Thacit, e cila merrë pagë nga shteti afro 4 mijë euro (Video)


Sipas disa burimeve te fundit qe kemi zbuluar Kjo është reja e Hashim Thacit, e cila merrë pagë nga shteti afro 4 mijë euro. Thaci i ka futur në punë gjithë familjaret e tij nëper vendet më të mira në shtetin e Kososves.

Së funmid mediat e vundit raportojn se Leta Gashi e cila është në Iidhje me Endritin është berë drejtoresh në RTK. Leta tani merrë një pagë afro plotë 4 mijë, ajo e ka kryer vetëm shkollen e mesme dhe eshte vetem 19 vjecae,ditorja.