Kjo eshte per te gjithe ato qe kane pro.bleme me shikimin dhe gjithashtu per ata te cilet duan qe te


Kombinimi i mëposhtëm i tre ushqimeve përmirëson shëndetin, pamjen dhe shëron mëlçinë. Ai përmban portokall, karrota dhe panxhar. Karrota permban vitaminë A. Ajo ofron përfitime të shumta shëndetësore si: Ngritja e niveleve të energjisë. Nxit qarkullimin. Rregullon presionin e gja.kut. Pastron mëlçinë. Përmirëson funksionin e trurit.

Portokallët janë të larta në vitaminë C dhe permiresojne shëndetin në shumë mënyra. Përbërësit: 2 karrota. 1 panxhar. 4 portokall. Udhëzime: Përzieni përbërësit në një blender dhe pini lëngun menjëherë. Ai duhet të konsumohet çdo mëngjes me stomakun bosh. Pas një kohe të shkurtër, do të shihni përmirësime të mahnitshme.